Šādas franču karbonādes cep mana mamma. Ātri, vienkārši un ļoti garšīgi.
Vajadzēs:
300-400 g cūkgaļas karbonādes gabalu (kakla, ja mīl treknāku, filejas- ja liesāku)
2-3 sīpolus
150 g majonēzi
150 g trekna siera (parastais Čedars, Holandes vai tml)
sāli, piparus
ieslēdz cepeškrāsni uzkarsēties uz 180 grādiem
Gaļu sagriež šķēlēs, izklapē
uz pannas liek cepampapīru, gaļas šķēles izkārto cieši vienu otrai blakus, neatstājot starpas
uzkaisa sāli un piparus (ar sāli neaizraujies, jo majonēze un siers paši ir sāļi)
Sīpolus sagriež tādos gabalos, lai ēdot nestaipās dikti gari, izkārto uz gaļas šķēlēm
pāri pārcako majonēzi
uzliek kārtu rīvēta siera
Cep cepeškrāsnī 25-30 min
Garšīga gan karsta, gan auksta
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru