sestdiena, 2013. gada 6. aprīlis

Franču karbonādes manas mammas gaumē

Šādas franču karbonādes cep mana mamma. Ātri, vienkārši un ļoti garšīgi.



Vajadzēs:
300-400 g cūkgaļas karbonādes gabalu (kakla, ja mīl treknāku, filejas- ja liesāku)
2-3 sīpolus
150 g majonēzi
150 g trekna siera (parastais Čedars, Holandes vai tml)
sāli, piparus

ieslēdz cepeškrāsni uzkarsēties uz 180 grādiem
Gaļu sagriež šķēlēs, izklapē

uz pannas liek cepampapīru, gaļas šķēles izkārto cieši vienu otrai blakus, neatstājot starpas
uzkaisa sāli un piparus (ar sāli neaizraujies, jo majonēze un siers paši ir sāļi)
Sīpolus sagriež tādos gabalos, lai ēdot nestaipās dikti gari, izkārto uz gaļas šķēlēm

pāri pārcako majonēzi

uzliek kārtu rīvēta siera


Cep cepeškrāsnī 25-30 min


Garšīga gan karsta, gan auksta

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru