pirmdiena, 2015. gada 30. marts

Vistas filejas mērcīte



Ātra ļoti garda vistas filejas mērcīte. Iesaku baudīt ar rīsiem.
Leģenda stāsta, ka es šo recepti dzirdēju no Dacītes, kura to dzirdēja kādā Elmāra Taņņa raidījumā.

Vajadzēs:

2-3 vistas filejas
1 papriku
1-2 sīpolus atkarībā no lieluma
bundžiņu konservētas kukurūzas
1-2 saujas šampinjonu
200 ml saldā krējuma
eļļa vai sviestiņš cepšanai
sāls, pipari pēc vēlmēm

Sīpolus, vistas fileju un papriku sašķēlē strēmelītēs, šampinjonus šķēlītēs.
Pannā eļļā apcep sīpolus, papriku un šampinjonus, kad tie apcepušies, pievieno vistas fileju, cep kamēr fileja gatava kādas 7 min. PIevieno kukurūzu un saldo krējumu, apmaisa un pirkstiņus aplaizīsi! :) Gatavs, servē ar kādiem smuka skata rīsiem - basmati, jasmīnu vai jebkādiem kādi mājās ir :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru