sestdiena, 2020. gada 7. marts

Burkānrausis

4-5 normāli palieli burkāni
4 olas
1/3-1/2glāzes eļļas
2/3 glāzes cukura (var stēviju vai medu)(jo vairàk pievieno rozīņu, jo mazāk vajag cukura)
1 nepilna glāze miltu
1 tējk cepamā pulvera
Rieksti, rozīnes, sēklas
Garšvielas (maltas vai piestiņā saberztas)(izšķiroši svarīgas! Pie šī nevar noslinkot) - 1 tējk kanēļa, šķipsna krustnagliņu, šķipsna ingvera, šķipsna muskatrieksta
Burkānus sarīvē uz rupjās rīves, pievieno visu (miltus un cepamo pulveri pēdējos), samaisa.
Cep 180 grādos kamēr gatavs, gatavību pārbauda ar sērkociņu. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru